PLAN TAKAFUL HIBAH SEHINGGA RM300,000 PALING BERBALOI UNTUK ORANG SUDAH SAKIT( DIBUKA SEHINGGA 19/11/2019 SAHAJA)

Selalunya, saya dapat mesej dari pelanggan yang ingin mengambil plan takaful. Tapi malangnya dah sakit. macam macam sakit. Kadangkala kesian juga. Anak kecil kecil. Komitmen bulanan pun tinggi

Sakit kencing manis, darah tinggi, dan lain lain.

Sebab apa saya sedih?

Sebab pabila kita dah sakit seperti penyakit yang kritikal seperti di atas. Kebarangkalian untuk diterima oleh takaful 10% saja. Ya apabila dah sakit pihak takaful pun susah nak terima. Sebab risau claim terlampau banyak. Risau rugi pula syarikat Takaful.

Namun, sekarang sudah ada beberapa plan di market yang lindungi mereka yang dah sakit oleh beberapa Takaful Operator ini. Plan yang agak kompetitif dan bagus

Ya betul, takaful yang cover orang dah sakit!

3 plan setakat ini ( September 2019)

Namun plan yang saya ingin kongsi sekarang ialah plan yang paling berbaloi  antara semua. Kebanyakan plan yang lindungi mereka yang dah mengidapi sakit pampasan diberi hanya dari RM10,000 ke RM100,000 saja. Itu pun bayaran sangat sangat mahal!

Plan ini baru saja dilancarkan 20hb September 2019. Dibuka 2 bulan saja. Pampasan yang diberikan sehingga RM300,000

Sebagai Islamic Financial Adviser Repsentatitive (IFAR) yang boleh akses kepada hampir semua plan Takaful Operator di Malaysia. Plan ini paling GILA yang pernah kami lihat!

YA, saya ulang, paling GILA!

Murah teramat sangat. Jika dibandingkan dengan plan untuk orang SIHAT PUN. Ia MASIH MURAH DAN BERBALOI

Lihat gambar di bawah

Jadi jika anda masih mencari Hibah takaful. Ini masanya. Jangan bertangguh lagi.

Jika suami masih tiada Hibah takaful, si Isteri paksa ambil plan ini

Jika si Isteri masih tiada Hibah Takaful, si suami pujuklah si suami ambil plan ini

Jika mak ayah belum ada Hibah takaful, si anak pujuklah mak ayah ambil plan ini

Tak perlu saya cerita kepentingan Hibah takaful di artikel ini. Cukuplah baca artikel saya yang lain atau dengar saja cerita cerita di facebook.

Jika anda agihan duit ini lagi cantik dan tersusun, nak guna duit untuk bina masjid, sedekah, atau bayar hutang. Boleh baca sini. Bagaimana Takaful Trust membantu untuk agihan duit dengan lebih baik. Klik sini

Ringkasan plan ini
1. Plan traditional. maknanya tiada cash savings. Sebab itu ia amat murah. Berbaloi ke? Masih berbaloi.

2. Hanya ada perlindungan meninggal dunia/cacat kekal saja. Tiada medical card. Tiada critical illness coverage. Sila dapatkan  konsultansi Perunding kewangan untuk berbincang berkenaan manfaat ini

3. Jaminan permohonan diterima

4. Plan akan naik harga ikut jadual di atas. Jadi jika umur anak naik. Caruman pun akan naik ikut umur.

Anda ingin tahu lebih lanjut berkenaan plan ini?

Berminat untuk tahu lebih lanjut dan dapatkan konsultansi IFAR iaitu mereka yang mempunyai certificate IFP, CFP, ataupun RFP dan diberi lesen Bank Negara untuk akses semua produk takaful di Malaysia. ?

Boleh klik sini.  


Jangan tunggu lama. Selepas lepas tempoh 19/11 2019 ini. Plan ini akan ditutup sepenuhnya. Tiada lagi plan sebegini di market yang SEMURAH DAN BERBALOI seperti ini.